vrijdag 5 augustus 2011

Boek: MMS Leo Koehof - Jim Humble - dr.ing.W.Storch

Ik lees de laatste tijd regelmatig in de media over bacteriën die je oa in ziekenhuizen oploopt en de hoeveelheid bacteriën die momenteel tegen antibiotica resistent blijken te worden en zijn.

De laatste weken lees ik in Nederland alleen al over tientallen doden. Ik sta dan telkens weer versteld en vraag me af hoe deskundigen in de gezondheidszorg soms in staat zijn hun ogen te sluiten voor met name al hele oude kennis, die dan mogelijk niet in hun medicijnen-studie aangeleverd is, maar toch via vele wegen te lezen zijn. Het lijkt alsof men alleen gefocust is op het aanbod via de farmaceutische industrie.

Over oa colloïdaal zilver en over nulpunt-energie en tachyon is op internet veel te lezen.

Momenteel zit ik te lezen in het boek MMS van Leo Koehof / Jim Humble en Dr.Ing W.Storch.
Voor meer info klik op het boek...




Boeiend om te lezen over de achtergrond van genezen, en ook over het bewustzijn wat nodig is om de weg te vinden om te kunnen genezen.

Bewustzijn ook dat we zelf het “klimaat” zijn, waarin eventueel ziektes zich kunnen huisvesten.

Je bent wat je eet, heeft dan ook te maken met de verzuringsgraad die we in ons lichaam creëren.
Ook uiterlijke factoren hebben invloed op de verzuringsgraad van ons lichaam, denk aan straling ed die momenteel erg "gebruikelijk" gebruikt wordt.

Helaas zijn we niet in staat ons volledig af te schermen van schadelijke invloeden, er blijft echter veel over waar we wel de beschikking over hebben ... ons eigen denkvermogen en vooral ons bewustzijn.

nemen we klakkeloos alles aan? Of durven we "te voelen" wat voor ons zou kunnen helpen.

Verrassend om te lezen dat er onderzoeken zijn gedaan, die veelal het levenslicht nauwelijks krijgen, omdat veel kennis mogelijk weg gesaneerd wordt als het bepaalde “machten” niet welgevallig is.

Niemand brengt je de “waarheid” en niemand kan je de ”waarheid” onthouden.

Een inspirerend boek als je leest wat effecten kunnen zijn op ziekteverwekkers als malaria, maar dat ook mogelijk veel meer ziekteverwekkers aanwezig zijn in ziektebeelden waar we vaak niets van horen.

Wie heeft de “waarheid” in pacht?

Ik denk dat zij die “nog maar weinig te verliezen hebben”, de grens durven oversteken van on-geloof. Uiteindelijk zijn wij zelf verantwoordelijk voor wat wij voor waar aannemen .....

Wat is waar?
Wie zal het zeggen en vooral, wie en wat, ben je bereid je geloof te schenken.

Volg vooral je hart!

Een boek dat op vele punten en geweldige eye-opener kan zijn.


Geen opmerkingen: