vrijdag 5 augustus 2011

Boek: De Goddelijke Matrix - de grenzeloze kracht van bewustzijn.

De cover van het boek “de Goddelijke Matrix – de grenzeloze kracht van het bewustzijn” van Gregg Braden:

Wayne Dyer: “Ik beschouw Gregg Braden als een van onze grote visionaire geesten”.

Recente ontwikkelingen laten zien dat leven, bewustzijn en energie zijn verbonden in een allesomvattend web van energie. De grondlegger van de quantumfysica Max Planck noemde het “de Goddelijke Matrix” In dit paradigma doorbrekende boek beschrijft Braden hoe deze universele energie in onszelf beschikbaar is. Wie de samenhang begrijpt tussen de Goddelijke Matrix, bewustzijn en geloof kan wonderen verrichten! Met voorbeelden en ontroerende praktijk verhalen toont Braden dat het bewustzijn inderdaad eindeloos“ is. Het wordt slechts ingeperkt door ons eigen voorstellingsvermogen.
Dit boek laat zien dat je die grens kunt doorbreken.”

Deepak Chopra: “Gregg Braden is een zeldzame combinatie van wetenschapper, ziener en geleerde met talent om onze hersens aan het werk te zetten en tegelijk de wijsheid in ons hart te raken.”

Gregg Braden is ingenieur, spiritueel coach en net as Deepak Chopra een pionier in het slaan van bruggen tussen wetenschap en spiritualiteit. Hij schreef onder meer de bestsellers The God Code en The Spontanious Healing of Belief en werkte mee aan de cultfilm The Moses Code.

Zie www.greggbraden.com

Geen opmerkingen: