vrijdag 21 oktober 2011

Censuur: Dr. Lenkei Wat u niet mag weten over uw gezondheid

Ik las het onderstaande boek. Ongelooflijk inzichtelijk over de achtergronden waarom artsen medicatie voorschreven of blijven voorschrijven. Medicijnen gestudeerd blijken te hebben ipv gezondheidszorg en vaak kennis blijken te missen over ons natuurlijk zelfgenezend vermogen. Om ook te begrijpen waarom de onrust "occupy" is ontstaat. Het merendeel van de mensen die daar hun onrust uiten zullen nog geen idee hebben wat er in historie achter de macht en onmacht aanwezig is:





Veel wist ik al uit ervaring, veel nieuwe inzichten werden me via dit boek óók duidelijk! Voor € 14,75 een hoop kennis en inzicht en hopelijk voor ieder van ons werkelijk gezondheid zonder belangenverstrengelingen en macht en onmacht gevoelens.

Macht en onmacht zijn thema's die zowel prive als in het bedrijfsleven van toepassing zijn. Ons bewustworden wat de motivatie van anderen is in diens communicatie, biedt ons mogelijkheid om weer vrijer van macht en onmachtgevoelens te geraken. We gaan gezondere keuzes maken zowel voor onszelf als voor anderen.

Niet de macht van anderen bevechten, maar ons onze eigen onmachtgevoelens bewustworden. We hebben lang "geleerd" dat anderen het voor ons "beter" wisten.

Weer zelf denken, zelf weer naar ons eigen gevoelens durven gaan, het geeft nieuwe uitkomsten

Yvonne

Geen opmerkingen: