woensdag 30 mei 2012

Go with the flow ..... 5

vervolg          starten bij  Go with the flow 1

Onverdeelde aandacht is menselijke kracht en wijsheid vanuit liefde …...

Ik wens je veel onverdeelde aandacht toe … in alles wat je doet.

Ik wens je veel vertrouwen toe waardoor je bewust wordt dat je in wezen nooit iets verliest, dat je voortdurend nieuwe rijkdom toegevoegd krijgt, je je bestaande patronen niet hoeft te vervormen en in waarde kunt laten, waarbij je nieuwe levens mogelijkheden kunt toelaten en toevoegen en je daarmee te mogen verrijken.

Voel wat je hart je aanreikt, voel wat je raakt … durf het aan te geloven dat je rijkdom naast elkaar kan ervaren, waarbij iedere vorm onverdeelde aandacht behoeft.

Dit betekent niet dat je aandacht zich verplicht altijd dient te richten op een persoon zoals wel eens gedacht wordt.

Ieder mens is uniek, als je met je kind huiswerk aan het maken bent, zorg dat je aandacht onverdeeld is, wil niet ondertussen in gedachten ook nog een probleem op je werk op te lossen.

Op het moment dat je op je werk bent geef daar onverdeelde aandacht en ga je daar niet bezig houden in gedachten met je privé vakantie te plannen, want dat doe je weer thuis met je geliefden, ofwel je gezin, je vriendin of je partner of je kinderen.

Heb je een vriend/vriendin, geef hem/haar onverdeelde aandacht en ga niet ondertussen je bezig houden met wat je allemaal ook zou kunnen met anderen, vroegere vrienden of andere vrienden.

Ieder persoon heeft een rol in het geheel, soms een verzorgende, soms een liefdesrelatie, soms een werkrelatie, ouder-kind relatie.

Ieder persoon heeft een functie in het geheel. De bakker is de slager niet en verwar dat niet. Je hebt ze simpelweg beiden nodig vanuit hun rol en hoedanigheid en duidelijk, ze staan elkaar niet in de weg, ze zijn aanvullend in jouw leven.

Van belang is dus dat je herkent wat je met onverdeelde aandacht kunt laten gebeuren en leert ervaren wat er dan gebeurt in positieve energie.

Leef in het nu … met je aandacht bij het onderwerp en de persoon waar je op dat moment bent.

In het “hier en nu leven” is onverdeelde aandacht. Van belang dat je je bewust bent van hoe de natuur-wetmatigheden in elkaar steken en je je bewust bent dat als je energie blijkt te verliezen, dat vaak te maken heeft dat je je verstand probeert in te zetten in plaats van … je hart.

Ik wens je toe:  “Go with the flow … en volg je hart …...!”

© Yvonne Mooijman

Geen opmerkingen: