zondag 14 augustus 2011

Oefening om te weten te komen wat je ECHT wil! -2

Als je oefening 1 hebt uitgevoerd, dan kan je de oefening uitbreiden.
We maken er een echt feestje van en verschillende mensen zijn zo enthousiast ven blijdschap dat ze je spontaan gaan bedanken.
Ze gaan je vertellen hoe blij ze met je zijn omdat ze zien dat je op een geweldige manier de verantwoording hebt genomen voor je leven.

Je partner is blij met alle liefdevolle aandacht die je altijd aan haar of hem gegeven hebt en bedankt je daarvoor (bij gebrek aan een huidige partner: in je droom droom je je toekomstige partner er gewoon in, niets houdt je tegen, en voel waaraan hij of zij voldoet in jouw gevoel, je partner is in ieder geval iemand die er voor je is en je blij weet te maken!)

Je kinderen en kleinkinderen zitten rondom je en kijken je stralend aan vanwege alle tijd die je met hen wist door te brengen en pakken je hand en omarmen je van intense dankbaarheid.

Je vrienden zijn er allemaal en tonen je hun vriendschap.

Je kinderen, kleinkinderen/achterkleinkinderen (die al flink gegroeid zijn!)of sommige vrienden houden een toespraak en bevestigen je in alle goede keuzes doe je maakte waardoor je dit allemaal kon bereiken. Ze waarderen de moed omdat ze inzagen wat het je allemaal gekost heeft!

Kortom, je wordt breeduit in het zonnetje gezet (en terecht!)

Je feestje is compleet als je op een rustig moment beseft, dat jij dit allemaal in het werk heb gezet.
Jij hebt de juiste keuzes gemaakt om dit allemaal te bewerkstelligen.

Als laatste lig je 's avonds in bed en overdenkt de dag.

Je beseft met blijdschap dat je je tijdig bewust werd, dat je door je eigen bewuste keuzes hier zo gekomen bent.
Je prijst je gelukkig dat je oude patronen doorbroken hebt, patronen die je anders "op je oude plek hadden gehouden" die je af hadden gehouden van dit geluk.

Ik wens je veel bewustzijn! Ook namens je kinderen, kleinkinderen, ouders partners en vrienden.

© Yvonne Mooijman

Geen opmerkingen: