zondag 2 december 2012

Handen af van de Homeopathie

 

www.petities.nl/petitie/handen-af-van-de-homeopathie.


Worden we nog als volwassenen en weldenkende mensen beschouwd door "onze" politiek?

Onze vrijheid van handelen wordt via de politiek met de dag meer en meer en ernstig beperkt!

Als we ECHT voor onszelf en onze eigen gezondheid staan, is het een eerste vereiste dat we allereerst zelf onze eigen verantwoordelijkheid nemen door te staan voor wie we zijn en voor wat we nodig hebben.
Is het een vereiste dat we duidelijk maken dat we als werkelijk zelfstandige volwassenen benaderd dienen te worden door onze medemensen en niet als kleine kinderen beperkt worden in onze persoonlijke keuzes en zou het zeker niet zo moeten zijn dat we niet eens meer de informatie kunnen verkrijgen die we nodig hebben om onze eigen persoonlijke volwassen keuzes op te kunnen baseren.

We zijn helaas "opgevoed" om met ieder pijntje naar de dokter te gaan zonder te beseffen dat die opgeleid is geworden om recepten te schrijven, terwijl wij allen een natuurlijk vermogen hadden en hebben om te herstellen als er onbalans ontstond in ons natuurlijke systeem.

"Onze" grootste onbalans zit mogelijk in onze maatschappij waar wij zelf onderdeel van zijn, de omgang met elkaar, het (nog) laten bepalen door anderen die "beter zouden weten dan wijzelf" wat goed voor ons zou zijn ...

De prijzen van farmaceutische middelen rijzen de pan uit!
Er wordt steen en been geklaagd dat de kosten van de zorg de pan uit rijzen.

Tegelijkertijd werd het ons al jaren geleden via politieke uitspraken en gemaakte wetten onmogelijk gemaakt als consument goedwerkende natuurlijke middelen te kunnen blijven kopen, jaren geleden zijn er al vele goed werkende natuurlijke middelen, (voor het grote publiek ongemerkt) uit de schappen verdwenen.

"Verboden" omdat ze allemaal "geregistreerd" dienden te worden, en voor vele producenten de kosten te hoog waren om de prijzen van deze registratie te bekostigen, terwijl het producten betrof die al jaren goede dienst bewezen.

Gevolg, wij hebben als mens en consument al geen toegang meer tot vele natuurlijke producten die een prima bewezen effect op onze gezondheid hadden.

Laten we ons alsjeblieft niet wijsmaken dat ieder politiek besluit genomen wordt "in ons gezondheids-belang", er spelen heel wat andere belangen in vele besluiten.

Mogen we dan alleen nog maar de farmaceutische industrie "bekostigen" en in "leven" / stand houden of worden we als volwassenen beschouwd als on-weldenkende mensen, die als kleine kinderen verboden wordt zelfstandig te denken of onmogelijk gemaakt wordt eigen keuzes te maken, terwijl we verplicht worden een groot deel van onze verdiensten verplicht te laten stoppen in een "gezondheidszorg" die alleen besteedt wordt aan farmaceutische producten die onevenredige prijzen hebben in verhouding tot niet patenteerbare natuurlijke producten?

Minister Schippers is nog steeds verbaasd dat de kosten voor de zorg de PAN UIT RIJZEN?????

Het wordt ons vrijwel onmogelijk gemaakt ons zelfgenezend vermogen nog aan te spreken (voor zover dat al niet door voorgeschreven middelen met bijwerkingen naar de kl%te is geholpen) en daar natuurlijke middelen bij te willen gebruiken die in verhouding vrijwel niets kosten in verhouding tot de prijs van 'gangbare' medicijnen die door patenten niet meer te op te hoesten bedragen.

We worden al jaren bedolven onder voorgeschreven farmaceutische middelen waarvan wij allang de bijsluiters niet meer durven lezen vanwege de mogelijke reeds bekende gevolgen, medicijnen die handen vol geld kosten, en dat wordt ONZE  "gezondheids"-zorg genoemd?

Een voorgeschreven "medicijn" is niet per definitie een geneesmiddel !!!!!!

Lees alsjeblieft de eerste de beste bijsluiter van welk farmaceutisch product/recept wat je ergens kunt vinden en lees de "bij-"WERKINGEN ... pak vervolgens de eerstvolgende 10 bijsluiters ... je zult wakkerder worden als nooit te voren ... (denk er om, ga je dan geen slaappillen laten voor schijven, maar weet dat gezond bewustzijn en bijbehorende actie je voldoende kracht en (nacht)rust zal geven!

Wie heeft BELANG bij beperking van onze vrije keuzes?

NIET WIJ!

Word je bewust ....!

 www.petities.nl/petitie/handen-af-van-de-homeopathie.

Voor mee info lees: censuur - water - kanker


Naar alle artikelen van  weblog persoonlijke ontwikkeling   

Geen opmerkingen: