zondag 1 januari 2017

Zelfvertrouwen bevorderen

Het filmpje "Oh Happy Day" toont op een geweldige manier wat er door middel van transformationele coaching en training kan plaatsvinden in de gedachtegang en daarmee in het gevoel van mensen.

Van daaruit gebeurt er van alles met het zelfvertrouwen van mensen en daardoor met hun gedrag!

Mooi om het gebrek aan zelfvertrouwen in het begin van het filmpje te zien ombuigen naar het weer kunnen gaan gebruiken van het totale potentieel van de zanger.

Dit potentieel was bij aanvang al wel aanwezig, maar kon op dat moment niet volledig worden aangesproken.

Door "anders en positiever over zichzelf te gaan denken", zie je het zelfvertrouwen groeien en blijkt iemand wel waar te kunnen maken wat voorheen niet mogelijk "leek".

Prachtig ook om te zien wat veranderingen in het energieveld van de één kan doen met het energieveld van andere mensen daar rondom heen. (Ook bij het publiek!)

Ik vond het altijd lastig bij mensen die geïnteresseerd zijn in mijn werk, zoals op netwerk bijeenkomsten in het zakenleven, om over te brengen wat er zoal bij mensen gebeurt bij "transformationele coaching" en wat dit dan weer te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling.

Of het nu privé of zakelijk is, we weten allemaal dat een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen ons veel dichter bij onze werkelijke capaciteiten brengt. Onze presentatie naar de buitenwereld wordt veel authentieker en effectiever.

Waar iemand voordien angstig was en zich niet durfde tonen, blijkt nadien dat wat eerst als een probleem ervaren werd, dat dit als van nature oplost.

Veel heeft te maken met "mind-set"; "wat denk ik over mezelf ... en wat denk ik dat anderen over me zullen gaan denken!

Zelfvertrouwen is daarin een belangrijk instrument.

Door zelfvertrouwen zullen we in de toekomst onze eigen mening niet meer inleveren voor die van een ander!

Bewust worden wat met name door "onszelf" over onszelf en anderen bedacht wordt is een belangrijk element voor verandering, niemand kan onze gedachten veranderen, alleen wijzelf kunnen ons bewustworden dat we het altijd ZELF zijn die onszelf beperkt in gedrag!

Dit filmpje laat het simpelweg in 3 minuten zien.
Het bewerkstelligt bij mensen een andere mind-set, een ander gedachte patroon, wat een veel beter en effectiever persoonlijk resultaat geeft voor die persoon.
Het "verwoordt" als het ware het effect van mijn werk in al zijn facetten, op een eenvoudige en duidelijk inzichtelijke manier.

Het belangrijkste gebeuren ligt, in het loslaten van gedachten die belemmeren en toelaten van gedachten die ondersteunend zijn om die dingen te kunnen neerzetten die we voorheen al in ons hadden.
Prachtig hoe dit in drie minuten weer te geven blijkt.......
Met dank aan de film maker!

Wil je, na het zien van het filmpje weten waar dit alles in de praktijk toe leidt...?
Bekijk gerust eerst het filmpje en zie dan via onderstaande link de verbinding en uitwerking ervan in de soms harde realiteit!

..


Sister Act II

http://persoonlijkontwikkelingsproces.blogspot.nl/search/label/Klantervaringen

Lees klantervaring.

Lees ook het artikel communiceren.


Met vriendelijke groet en graag weer tot ziens op mijn weblog,

Yvonne Mooijman

Meer lezen in weblog persoonlijke ontwikkeling

Geen opmerkingen: